3e week voorbij - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Mirjam Welbergen - WaarBenJij.nu 3e week voorbij - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Mirjam Welbergen - WaarBenJij.nu

3e week voorbij

Door: Mirjam

Blijf op de hoogte en volg Mirjam

19 Juli 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Lieve allemaal,
Hier een snel berichtje over de afgelopen week. Ik heb echt een leuke week gehad met Eric. Alhoewel hij aan het eind erg, erg, erg, hyper was en alle kanten op stuiterde en ik wel 10x zijn naam moest noemen voordat hij de aandacht op mij richte. Daar werd ik best moe van, maar het was een super lieve jongen. Hij gaf me veel knuffels tussendoor en zij alsmaar: I've a great time with you, thank you.
Het thema deze week was dus holiday. MaandagSt. Patricksday. Dinsdag 4th of July. Woensdag Halloween. Geweldig! Dat wilde ik altijd al een keertje vieren. Er was een spookhuis, wat pikkedonker was en Eric en ik vonden het allebei eng. Er was ook een spookverhaal en op een gegeven moment kwam Joe (een lifequard) uit de ballenbak tevoorschijn. Iedereen gillen ;) Natuurlijk hoorde de truck or tree er ook bij. Donderdag Eastern we gingen toen savonds eieren zoeken. Vrijdag kerstmis. Eric bleef maar vragen wanneer de Santa nou zou komen. s' Middags was er al een, maar diezag er erg nep uit en dat had Eric ook wel door. 's Avonds kwam de ECHTE! en hij was zo excited! erg grappig. We kregen allemaal een knuffel ;) Oja en we ontbeten in pyama.
Eigenlijk ben ik nu best wel moe van deze week. Toch wel het continu waarschuwen of een reminder geven. Zo moest ik echt elke aanwijzing geven voor het douchen. Zijn haar was nog niet eens nat of hij wilde er al shampoo in gooien ;) Voor de rest werd hij steeds kwajongens achtiger aan het eind van de week. Maar ach ik had een goede band met hem. Vanmorgen is hij dus naar huis gegaan. Hij moest heel erg huilen. (yes zijn ouders konden zien dat hij een goede tijd heeft gehad ;)) Ik kreeg nog een lief kaartje met wat geld en nu zie ik hem nooit weer... Snik. Dat is wel een gek idee, wanti k heb toch een hele week met hem opgetrokken.
Gisteravond heb ik de nieuwe camper informatie gekregen. Ik krijg een meisje van 7 jaar (yes, yes ik hoop dat het zo'n lief/schattig meisje is) en ze is te vroeg geboren. Ze zit in groep A, dus dat is de hoogstfunctionerende groep. Ben erg benieuwd! Het is de eerste keer dat ze naar camp komt. Wel erg leuk zo'n kleine meid, want die gelooft ook nog in de Santa etc.
Nu moet ik me klaarmaken voor de 2na grootste shoppingmal van Amerika!! Woehoee. Ik heb er echt super veel zin in!!! We gaan van half 1 t/m 10uur. Dus we hebben lang de tijd. Er is ook een cinema en een ijsbaan en nog veel meer. Here I come!
Over een week ontmoeten we Mandy haar mams/zusje/opa in New York! Ben erg benieuwd!! Erg leuk. Dus ik weet niet wanneer jullie weer iets van me horen ;)
Ik hoop dat alles goed gaat met jullie en dat jullie ook allerlei leuke dingen meemaken! Er zijn deze week veel op vakantie gegaan... Super fijne vakantie!! Geniet ervan!! Mams/paps/tim/nouk hoe was jullie holiday?? Ik bel morgen waarschijnlijk nog even voordat de nieuwe campers komen!
Tot snelll en enjoy your free days!
xx Mir

• 19 Juli 2008 - 15:47

Lies:

mirrrrrrrrrrrrrrr
    ben je nog op de computer?:p
    xx

• 19 Juli 2008 - 17:51

Maris:

Hee Mir!
    Ben je niet compleet uitgeput? Het klinkt allemaal erg uitputten, maar volgens mij is het voor jou vooral heel erg leuk! Want ook al ben je zo ver weg, je enthousiasme is hier te voelen! (: Pas je wel een beetje op jezelf! Haha, nu lijk ik even ouder (;
    Ik ga je nog mailen. Ik beloof het! (: Succes weer deze weeek! You can do it!
    xx.

• 19 Juli 2008 - 19:48

Pa En Ma:

Hé, he, eindelijk hebben we weer internet na een weekje vakantie. Laptop mee gehad, maar ging niet lukken daar. Thuis gekomen ben ik er extra goed voor gaan zitten om jouw stories te lezen. Die hebben we dus echt even moeten missen. Ik print de beide laatste verhalen nu voor ma, kan zij op haar gemak aan tafel gaan lezen. Meer nieuws over onze vakantie etc. doe ik z.s.m via de mail.
    Mirjam, van mij een grote pluim voor al jouw enthousiasme, had ik dat ooit kunnen denken? Y're great. Keep going on...

• 21 Juli 2008 - 12:18

Anouk:

Hey mir,
    ik ben net terug uit China en het was geweldig :D:D.. maar jou verhalen klinken ook super echt leuk en heul leerzaam :D geniet nog even daar!!!

liefs

• 21 Juli 2008 - 15:10

Evelien:

wat lijkt me dat leuk om al die typisch amerikaanse feestdagen voor een keer mee te maken!

Gelukkig doe je ook wat leuke ontspannende dingen naast je wekzaamheden op het camp. Ookal zijn die uitjes waarschijnlijk ook weer zo leuk dat je vermoeid terug komt :D

Hopelijk bevalt je nieuwe camper deze week!

bye bye mir! kisss

• 26 Juli 2008 - 17:48

Dien:

heey,

ik ben net terug van vakantie! was gezellig:D! heb je mijn sms nog ontvangen?

oh super halloween meemaken daar, klinkt echt super!!
    wat een verhalen zul je hebben als je terug bent!! ik heb er al zin in:P!

maar wat ik me nu bedenk. het meisje van 7 is nu ook alweer naar huis.. haha. hoe was ze? was ze echt lief of viel het tegen??
    wat gaan de weken toch snel!!

welke camper krijg je deze week? ben zeer benieuwd!

tot mails!

kus dien